Ervaringen

Hieronder lees je over de ervaringen van ouders. De recensies zijn met toestemming van de ouders geplaatst.

Ik vond het fijn jullie te ontmoeten!

Ouders van Lewis (doula begeleiding):
“De contacten verliepen heel relaxt. De begeleiding tijdens de bevalling was zeer prettig. Het was fijn dat Loes aanwezig was tijdens het wachten op de verloskundige. Ook toen deze even weg ging. Heel erg bedankt voor je persoonlijke begeleiding.”

 

Ouders van Angel-Alyjah (doula begeleiding):
“De hulp van Loes was super. Ik heb mega veel aan Loes gehad tijdens mijn bevalling. Ze heeft mij gesteund op alle vlakken. Ik kijk terug op een heel goede en bijzondere bevalling, mede dankzij Loes haar steun.”

 

Ouders van Hayley (doula begeleiding):
“Loes maakte de zwangerschap een stuk dragelijker. Tijdens de bevalling was het geweldig dat ze er was. Ik zou niet weten wat ik zonder haar had gemoeten. Loes was heel goed in het mij terug halen van het randje van paniek. Ze kon zich goed inleven en meeleven met wat ik doormaakte. Ze liet ruimte voor mijn man en liet de verloskundige haar ding doen. Mijn man, de verloskundige en Loes waren een topteam!”

 

Ouders van Pim (babymassage):“Enige tijd geleden hadden we met Loes een afspraak gemaakt voor de Shantala babymassage. Helaas moesten we dit vanwege ziekte verzetten. Loes was heel erg flexibel en uiteindelijk kon de massage enige tijd later gelukkig toch doorgaan.
Voor Pim was het even wennen, maar dankzij de vakkundige aanpak van Loes konden we de technieken toch allemaal doornemen. We kregen hele goede tips en ook een handig naslagwerk, zodat we nu zelf verder kunnen oefenen.
Heel erg bedankt voor de leuke ochtend!”

 


Ben jij ook geïnteresseerd in een doula begeleiding, babymassage of zwangerschapscursus? Klik dan op één van de linken voor meer informatie.