Ervaringen

Hieronder lees je over de ervaringen van ouders. De recensies zijn met toestemming van de ouders geplaatst.

Ik vond het fijn en bijzonder jullie te ontmoeten!

Geboortevoorbereiding

Rebecca en Ruben:
Loes ben ik tegengekomen op Internet, toen ik het boek ‘Positief over bevallen’ wilde gaan lezen, ter voorbereiding op mijn bevalling. In haar oproep las ik dat je dit boek mocht lenen van haar en naar aanleiding hiervan een geboorteplan kon opstellen. Loes zou het geboorteplan dan een keer bij je thuis komt bespreken. Dit leek mij erg zinvol en…dat was het ook! Ze luistert rustig naar je vragen. Door haar ervaring merk je dat ze enorm veel weet, nuttige tips geeft en meedenkt in je wensen. Ook is ze heel realistisch en geeft ze soms echt feitelijke informatie waar je iets aan hebt (bijvoorbeeld aan aantal vragen die ik stelde over de bevalling in het ziekenhuis). Als geboortecoach kan ik haar echt aan aanraden, omdat ik zeker weet dat de bevalling – als je er toch wat tegenop ziet – door haar bijdrage – een stuk ontspannender zal verlopen!

Geboortecoach

Ouders van Merel:
Mijn man en ik hebben tijdens mijn zwangerschap meerdere keren tegen elkaar gezegd; “Wat ben ik blij dat we Loes hebben!”. Ze hielp ons bij het opstellen van onze geboortevoorkeuren en gaf veel informatie over mogelijkheden en opties. Zo konden we van te voren goed nadenken over wat voor ons belangrijk is. Een goede voorbereiding is het halve werk! Maar ook bij nieuwe ontwikkelingen tijdens de zwangerschap was ze altijd bereikbaar om even te sparren. Ze begeleidt vanuit een positie van gelijkwaardigheid, wat wij heel fijn vonden. Daardoor was het ook altijd gewoon heel gezellig! Tijdens de bevalling bracht ze rust en ontspanning, waardoor we terug kunnen kijken op een kalme en spoedige geboorte van ons eerste kindje. Een prachtige dag die ik zo nog een keer over zou doen!

Babymassage

Ouders van Pim:
“Enige tijd geleden hadden we met Loes een afspraak gemaakt voor de Shantala babymassage. Helaas moesten we dit vanwege ziekte verzetten. Loes was heel erg flexibel en uiteindelijk kon de massage enige tijd later gelukkig toch doorgaan.
Voor Pim was het even wennen, maar dankzij de vakkundige aanpak van Loes konden we de technieken toch allemaal doornemen. We kregen hele goede tips en ook een handig naslagwerk, zodat we nu zelf verder kunnen oefenen.
Heel erg bedankt voor de leuke ochtend!”

Geboortecoach

Ouders van Lewis:
“De contacten verliepen heel relaxt. De begeleiding tijdens de bevalling was zeer prettig. Het was fijn dat Loes aanwezig was tijdens het wachten op de verloskundige. Ook toen deze even weg ging. Heel erg bedankt voor je persoonlijke begeleiding.”

Ouders van Angel-Alyjah:
“De hulp van Loes was super. Ik heb mega veel aan Loes gehad tijdens mijn bevalling. Ze heeft mij gesteund op alle vlakken. Ik kijk terug op een heel goede en bijzondere bevalling, mede dankzij Loes haar steun.”

Ouders van Hayley:
“Loes maakte de zwangerschap een stuk dragelijker. Tijdens de bevalling was het geweldig dat ze er was. Ik zou niet weten wat ik zonder haar had gemoeten. Loes was heel goed in het mij terug halen van het randje van paniek. Ze kon zich goed inleven en meeleven met wat ik doormaakte. Ze liet ruimte voor mijn man en liet de verloskundige haar ding doen. Mijn man, de verloskundige en Loes waren een topteam!”


Ben jij ook geïnteresseerd in een doula begeleiding en / of babymassage? Klik dan op één van de linken voor meer informatie.