Geboortewens

Een geboortewens schrijf je voor jezelf om je voor te bereiden op de geboorte van je kindje. Het helpt je nadenken over verschillende onderwerpen. De wens schrijf je ook voor de verloskundige of gynaecoloog. Ze zijn met de geboortewens op de hoogte van je wensen en zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Het is belangrijk om altijd te blijven beseffen dat het een wens is en de geboorte altijd anders kan verlopen dan je bedacht hebt. Als er bijvoorbeeld met spoed ingegrepen moet worden zal er niet meer naar jouw wens gekeken worden.

Tijdens onze gesprekken komt de geboortewens uitgebreid aanbod. We bespreken al je wensen en de haalbaarheid ervan. Zoals hierboven al kort beschreven staat gaan we situaties bespreken die afwijken van jouw wens. Ik wil namelijk ook weten wat je wilt als we moeten afstappen van je droomwens. Daarnaast ga ik je vertellen over een ziekenhuisbevalling, de CTG, een eventuele vacuĆ¼mverlossing, etc.

Wat staat er in een geboortewens

Het mooiste is als je de wens vanuit jezelf schrijft. Als dit niet lukt of als je het lastig vindt, heb ik verschillende voorbeelden die je kunt gebruiken. De voorbeelden kun je aanvullen of veranderen, zodat het jouw wens wordt.

In een geboortewens beschrijf je onder andere waar en hoe je wilt bevallen, wie je bij de geboorte wilt, of je pijnbestrijding wilt, of je de baby zelf wilt aanpakken, je wel of geen borstvoeding wilt geven, etc.

Ben je benieuwd naar de geboortewens? Neem dan contact met mij op!

Wil je alleen hulp bij het schrijven van de geboortewens? Dat kan. Klik hier voor de kosten en klik hier om contact met mij op te nemen.