Werkwijze

Babypraktijk Loes staat voor een persoonlijke aanpak. Ik pas mijn begeleiding aan op jouw specifieke wensen. Daarom ga ik samen met jou op zoek naar een manier waarop jij je goed kan ontspannen, kan genieten van de laatste weken van je zwangerschap en naar de geboorte kan uitkijken. Van de opgebouwde band gaan we gebruik maken tijdens de geboorte.

En je partner dan? Samen met de verloskundige zijn we een team! Ik zal je partner begeleiden en hem of haar laten zien hoe jij ondersteund kan worden. Het is daarom fijn als je partner in ieder geval tijdens de kennismaking aanwezig is.

Geboortecoach wordt vaak gezien als iets ‘zweverigs’. Maar dat ben ik niet. Ik maak gebruik van woorden, massages en ademhalingstechnieken. In de gesprekken voorafgaand aan de geboorte gaan we bespreken wat jou prettig lijkt en wat niet. Alles draait tijdens de geboorte om ontspanning en vertrouwen. Vertrouwen in je eigen kunnen!

Ik ben niet iemand die alles naar eigen hand wil zetten. Jij bepaalt vanaf welk moment ik welkom ben tijdens de geboorte en ik zal bij binnenkomst kijken wat ik vanaf dat moment voor jou kan doen. De werkwijze van Babypraktijk Loes wordt bepaald door jouw wensen. Ik ben er om jou te helpen de geboorte op jouw manier te beleven en hier goed op terug te kijken.

Werkgebied

Ik richt mij op plaatsen tot 30 km rondom Olst. Dit betekent een werkgebied van Zwolle, Raalte, Wijhe, Olst, Deventer, Holten, Nijverdal, Hellendoorn, Heeten, Apeldoorn tot Zutphen en alle plaatsen daartussen. Woon jij buiten die 30 km en wil jij mij wel als coach tijdens de geboorte? Leuk! Neem contact met mij op en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.