Over mij

Ik ben Loes Datema en woon samen met mijn man Jaap en twee lieve jonge kinderen in de omgeving van Deventer-Zwolle. Hier wonen wij met veel plezier.

In 2008 ben ik afgestudeerd als lerares basisonderwijs. Een heel mooi vak, maar ik kon niet ieder kind de aandacht geven die ik wilde. Daarom nam ik het besluit om verder te kijken.

Tussen 2008 en 2017 heb ik in diverse functies gewerkt, maar ik volgde nog steeds niet mijn hart. In 2016 heb ik de keuze gemaakt om van mijn passie mijn werk te maken. Ik wil dagelijks bezig zijn met zwangerschappen, geboortes en begeleiden van mensen. Om dit te kunnen doen ben ik in 2016 begonnen met de opleiding tot doula (spreek je uit als ‘doela’). Vanaf september 2017 ben ik gediplomeerd.

Omdat ik na de geboorte meer wil betekenen voor ouders heb ik in 2017 de cursus ‘docent Shantala Babymassage’ gevolgd aan de Massage Academie. In oktober 2017 heb ik hier mijn certificaat voor behaald. Een heel goede toevoeging aan mijn werk als geboortecoach. Door middel van de massage kan ik helpen de band tussen ouders en kindje te versterken en kindjes helpen bij verschillende ongemakken.

In 2017 ben ik ook docent 2 Handen Op 1 Buik geworden. Dit is een zwangerschapscursus voor alleenstaande zwangeren. De voorbereiding op de geboorte, kraamtijd en moederschap is anders als je dit alleen doet. Een cursus die daar bij stil staat is erg fijn.

Ik wil jou helpen om van de geboorte een mooie herinnering te maken en de band tussen jou en je kindje te versterken. Daar gaat het voor mij om! Ik volg mijn hart en mijn gevoel en ik laat je graag zien dat ook jij op jouw gevoel kan vertrouwen!

Meer weten?

Wil je weten wat ik voor je kan doen? Ga naar het tabblad geboortecoach, babymassage en / of alleen zwanger.

Wil je eerst een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek of heb je vragen? Neem contact met mij op! Kijk bij contact op welke manieren dit mogelijk is.