Eindelijk is het zover

Het ontstaan van mijn praktijk is als een zwangerschap.

Het begon met de gedachte over een toekomstig kindje of in mijn geval doula worden. Hoe zou het zijn om bevallingscoach te worden, welke opleiding moest ik volgen om een goede bevallingscoach te worden en is er in mijn omgeving wel vraag naar?

Toen begonnen de pogingen ‘zwanger’ te worden. Ik had mij aangemeld voor de opleiding tot doula en werd aangenomen. Yes, ik was zwanger.

De eerste weken zwangerschap. Voor mij hield dat in dat ik gesprekken ging voeren met mensen over mijn toekomstige praktijk en ik kon voorzichtig wat ideeën gaan uitwerken.

De 20 weken echo. Een belangrijk moment. Voor veel aanstaande papa’s en mama’s het moment waarop ze weten wat ze krijgen en of het kindje gezond is. Ik kon vanaf dat moment mijn praktijk een naam geven en alles werd steeds zekerder en duidelijker.

De laatste loodjes. De laatste weken in een zwangerschap kunnen zwaar zijn en je gaat steeds meer uitkijken naar de geboorte van je kindje. Voor mij betekende het de puntjes op de i zetten en de vraag: ben ik er wel klaar voor?

En nu is het tijd voor de geboorte. De website is klaar! Iedereen mag zien wat ik ga doen en wat ik te bieden heb.

De komende periode staat voor mij gelijk aan de kraamtijd. Mijn praktijk gaat zich verder ontwikkelen en ik ga op zoek naar 3 stageplekken om mijn opleiding met succes af te ronden.

Van harte welkom op mijn site en hopelijk tot snel!

Groeten,

Loes